Verzending rond de feestdagen

Verzending rond de feestdagen

Informatie over verzending rondom de feestdagen!

LET OP! PostNL scant pakketjes vaker op afgeleverd in de brievenbus terwijl dit nog niet zo is, je pakketje wordt dan 1-2 werkdagen later alsnog bezorgd! Heb je het 5 werkdagen later nog niet, neem dan contact met mij op!

PostNL heeft aangegeven dat pakketjes uiterlijk woensdag 20-12 bij het postkantoor moeten zijn om nog voor de kerst bezorgd te worden (23-12). Ik verzend als laatste dag nog op donderdag 21-12 maar houd er rekening mee dat dit niet meer op tijd gaat zijn als het een kerstcadeau is.

Ben je echt te laat met bestellen, denk dan eens aan onze digitale cadeaubon! Direct in je mailbox en zelf uit te printen!

Woon je in (de buurt van) Eijsden? Dan kun je gewoon tot en met 23-12 bestellen en kiezen voor gratis bezorging of afhalen!

Hoewel ik dit jaar echt vind dar er weinig vertraging is bij de post wat Little Suzies bestellingen betreft, blijf ik toch zeggen dat je altijd rekening moet houden met vertraging en op tijd moet bestellen.

Tussen 22-12-23 en 2-1-24 worden er geen pakketjes verzonden en krijg je 10% korting met code KERST 
Als je de code niet gebruikt, wordt je pakketje wel gewoon binnen 2 werkdagen verzonden maar ik blijf aangeven dat je rekening moet houden met vertraging, hopende op jouw begrip hiervoor! Iedereen werkt ontzettend hard om alles op tijd te leveren maar het is gewoon ontzettend druk.

Dan wil ik alleen graag iedereen nog fijne feestdagen toewensen en ontzettend bedankt voor jullie bestellingen en lieve berichtjes het afgelopen jaar!❤