Veelgestelde vragen

PostNL heeft mijn pakketje op "afgeleverd in de brievenbus" gezet maar ik heb niets ontvangen.

Het komt helaas regelmatig voor dat pakketjes al gescand worden als afgeleverd maar nog niet daadwerkelijk afgeleverd zijn. Doorgaans worden ze binnen 1-2 werkdagen alsnog bezorgd, als je het na 7 werkdagen nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met mij op via mail: info@littlesuzies.nl

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op op emailadres info@littlesuzies.nl of via een DM op Instagram. We proberen dan de bestelling nog voor jouw te wijzigen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

We hebben geen stenen winkel, maar op afspraak is je bestelling af te halen in Eijsden. Als je dan de gegevens invult, kun je ipv land 'Nederland' kiezen voor de optie 'afhalen in Eijsden (op afspraak)' er worden dan ook geen verzendkosten berekend. Ook bieden wij de optie gratis bezorgen in Eijsden.

Ik heb liever een andere kleur, kan dat?

Er is heel veel mogelijk! Wil je een andere kleur of misschien heb je zelf nog wel een leuk idee over je nieuwe sieraad? Neem contact met ons op op emailadres info@littlesuzies.nl of via een DM op Instagram en we kijken samen naar een mooie oplossing!

Zijn al jullie sieraden handgemaakt?

Wij hebben een mix van handgemaakte sieraden en ingekochte producten. Het grootste gedeelte is echter handgemaakt!

Wat zijn jullie verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 3,99 voor brievenbuspakketjes, al onze pakketjes kunnen in de brievenbus! Vanaf € 50,- wordt je bestelling gratis verzonden!