Over ons

Hey, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Suzanne Weltens, mama van 2 lieve jongens en in 2013 getrouwd met Luc.

Sinds ik in 2007 een doe-het-zelf pakketje van een paar euro kocht bij een drogist, ben ik helemaal weg van het maken van sieraden. In 2013 trouwde ik met Luc en in 2014 werd ons zoontje Liam geboren. Toen kwam het sieraden maken even op de achtergrond. In 2016 werd ons 2e zoontje Sten geboren en kort hierna vroeg iemand mij of ik nog steeds armbandjes maakte, er kwam een verzoekje en toen was het kralenvirus weer helemaal terug.

De stap om een webshop te beginnen in 2018 was dan ook gauw gemaakt, en hoewel het hard werken is, ik doe het met veel liefde!
En hoewel eerst allerlei sieraden te koop waren in de shop, maakte ik in december 2021 de overstap naar alleen oorbellen en alles wat daarbij hoort. Dus ben jij een echte oorbel fan? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Onze met zorg samengestelde collectie is een mix van handgemaakte oorbellen en speciaal voor jullie geselecteerde oorbellen van verschillende groothandels, alle oorbellen en onderdelen zijn gekocht bij Nederlandse en Belgische groothandels.

Hebben jullie een speciale vraag of wens? Alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee om de perfecte oorbellen voor jou te maken!