Trend-Alert: druppeloorbellen

Trend-Alert: druppeloorbellen

Alle soorten en maten

Al sinds de opening van onze oorbellenwebshop zijn de druppelhangers zeker weten de meest verkochte oorbellen in de shop. Dat is ook te begrijpen want er is voor elke gelegenheid wel een druppeloorbel, voor jouw day at the office, je vriendinnenmiddag of je restaurant avond, een druppel oorbel past er altijd bij. Hoog tijd om deze mooie hangers extra in de spotlight te zetten.

Bestseller

Om maar meteen te beginnen met onze bestseller: drops of jupiter, verkrijgbaar in goud en zilver. Druppelhangers zijn vrij eenvoudig maar toch ontzettend mooi, wat het een makkelijk te combineren oorbel maakt. Wat heb ik deze mooie druppeloorbellen al vaak voor jullie mogen inpakken!

Feestelijke druppels

Perfect om je party outfit af te maken maar ze staan ook superleuk bij je casual outfit omdat ze niet te groot zijn, deze feestelijke druppel oorbellen hebben we in goud en zilver! Shop jij ze ook?

Kleine druppels

Handig bij je dagelijkse outfit, deze kleine druppeloorbellen kunnen altijd! Ga jij voor een gouden, zilveren of rosé variant? Of toch de net iets apartere zwarte variant?

 

Medium druppels

Op een rijtje, een aantal van onze medium druppels!

Grote druppel hangers

Hou jij van grote hangers? Dan zit je ook helemaal goed bij ons!

Gedraaide druppels

Ook een superleuke druppel oorbel is de gedraaide druppel, net weer even iets anders!

Bohemian druppel oorbellen

Sinds kort toegevoegd in de shop, deze prachtige bohemian druppeloorbellen, een absolute aanwinst en ook deze prachtige hangers worden enorm veel besteld! Maar ze zijn dan ook enorm mooi, met deze hangers maak je elke outfit helemaal af!

 

Wist je dat?

We nu een aparte categorie hebben gemaakt met alleen maar druppelhangers? Want dit is nog maar het begin! Zo is het voor jou supermakkelijk om ze allemaal bij elkaar te zien! 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!