Welke kleuren mag jij niet missen dit najaar! Match je oorbellen met de fashion kleuren van dit seizoen!

Welke kleuren mag jij niet missen dit najaar! Match je oorbellen met de fashion kleuren van dit seizoen!

Welke kleuren mag jij niet missen dit najaar!

Ook bij Little Suzies volgen we graag de laatste trends en dan vooral als het om kleur gaat. Wat zijn nu de herfst en winterkleuren dit seizoen? Ik heb een aantal voor je op een rijtje gezet, kijk je mee?

Ringetjes

Om te beginnen hebben we deze leuke collectie waar eigenlijk alle kleuren in zitten die je dit seizoen niet mag missen! Voor welke kleur ga jij? Of kies je er gewoon meer dan 1?

Of ga je voor dit kleurrijke ringetje waar gewoon alle kleuren ineens op zitten?

Magenta

Een hele belangrijke kleur die je dit jaar ziet in de kledingwinkels is magenta! Het is de modekleur van 2023, en wil je oorbellen die bij je magenta outfit passen? Dan zit je helemaal goed met deze oorbellen:

Vergeet ook niet dat we oorbellen ook naar wens aan kunnen passen! Heb jij bijvoorbeeld een heel leuk setje gezien maar wil je een andere kleur? Vraag het altijd even want we kunnen heel veel aanpassen!

Geel

Ook geel is een van de modekleuren dit najaar, je ziet de kleur niet zo vaak in de oorbellenwereld en uiteraard willen wij daar verandering in brengen want er zijn altijd mensen die graag geel en gele oorbellen willen dragen.

En wat dacht je van deze leuke hangertjes

Blauw

Prachtige kleur voor je jeans outfit! Deze mooie lichte kleur blauw mag dan ook niet ontbreken in je oorbellencollectie dit seizoen, maar ook buiten het seizoen is dit een veel gedragen en makkelijk te combineren modekleur!

Rood

Een ontzettend gedurfde kleur die je eigenlijk veel te weinig zie in de oorbellenwereld, want zeg nou zelf deze rode oorbellen wil je toch gewoon hebben!? Een kleur die prachtig staat bij je rode outfit maar zeker ook een echte eyecatcher is bij een neutrale outfit of je jeans look!

Oranje

Voor oranje oorbellen gelden eigenlijk dezelfde regels als voor rode oorbellen. Ik vind dat ze eigenlijk flink ondergewaardeerd zijn want dit is toch gewoon een ontzettend mooie kleur! Vooral in de herfst!

En deze leuke oranje hangertjes shop je in onze SALE! voor maar € 4,95!

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!