Waarom kies je voor oorbellen met edelstenen?

Waarom kies je voor oorbellen met edelstenen?

Oorbellen met edelstenen zijn razendpopulair! En dat vinden wij niet gek. Naast een prachtige uitstraling hebben ze ook nog een mooie werking en bij elke edelsteen is dit weer anders. En welke edelstenen wij hebben met een hele korte omschrijving, lees je in dit blog!
Let wel, de werking van edelstenen is nooit wetenschappelijk bewezen, heb je er nou helemaal niks mee, dan komt het goed uit dat ze vooral ook heel mooi zijn en van hoge kwaliteit!

Rozenkwarts

 

Rozenkwarts is wellicht een van de populairste edelstenen die er is. Door haar zachte uitstraling, en deze mooie steen staat voor onvoorwaardelijke liefde, waardoor het ook een populaire edelsteen is om cadeau te geven. 
De werking van rozenkwarts wordt omschreven als zuiverend en opent het hart, het bevordert zelfliefde en zorgt voor innerlijke genezing.

Collectie edelstenen met 925 zilver

Voor een mooie luxe uitstraling ga je voor de oorbellen van 925 sterling zilver in combinatie met een edelsteen hanger. Ook hier hebben we diverse mooie hangers. Wil je liever een ander haakje? Of een leuk bedeltje erbij? Alles wordt handgemaakt dus ik kan het allemaal voor je maken. Je mag me dus altijd een mailtje sturen of een pb/dm.

Maansteen

Van bovengenoemde collectie is maansteen op dit moment de meest populaire. Het is een van de meest intuitïtieve en vrouwelijke stenen de steen heeft een gunstige werking op de spijsvertering.

Pyriet

Door haar mooie kleur antraciet een makkelijk te combineren steen. Pyriet vergroot de wilskracht en geeft vertrouwen.

Amethist

Wat een prachtige kleur! De amethist is een krachtige, beschermende steen die energie omzet in liefde. Maar wij vinden de steen vooral heel erg mooi!

Dit was een kleine greep uit ons aanbod edelsteen oorbellen. Mijn persoonlijke favoriete categorie!

De werking van edelstenen vind ik zelf wel heel interessant maar een hele uitgebreide kennis heb ik er niet van, wil je nou meer weten over edelstenen en hun werking? Dan verwijs ik je graag naar Melany van Beau accessoires, zij weet hier alles over!