Top 3 november

Top 3 november

De laatste maand van het jaar is aangebroken! Shop nog snel de leukste oorbellen om je party look helemaal af te maken of haal nog snel de leukste cadeaus in huis! Voor nu een terugblik op november met uiteraard dezelfde nummer 1 maar nummer 2 en 3 zijn gewijzigd.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen!

Op 3:

sunny afternoon

Nu ook verkrijgbaar als stekers die ook heel veel verkocht worden, echter hebben ze nog niet gewonnen van deze prachtige hangers

 

Op 2:

fields of gold

Een onmisbaar hangertje voor de feestdagen, ook verkrijgbaar in zilver maar de gouden variant deze maand op nummer 2:

 

Op 1:

Drops of jupiter! Benieuwd wanneer er een nieuwe nummer 1 gaat komen, deze hangers staan al sinds de start op nummer 1: 

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!