Top 3 juni

Top 3 juni

Deze maand hebben we weer een normale top 3 na afgelopen maand! De nummer 1 is lang spannend geweest maar uiteindelijk is drops of jupiter toch weer de winnaar geworden.

Kijken jullie mee naar de top 3 van juni?

Op 3:

Kaart dankjewel lieve juf met het naderende eind van het schooljaar is het natuurlijk niet gek dat deze leuke kaart in onze top 3 terecht is gekomen! En wist je al dat we in juli en augustus op alle kaarten en cadeau labels een 1+1 gratis actie hebben? Dat wordt kaartjes inslaan! 

Op 2:

Have you ever seen the rain goud! Ze zijn er ook in de zilveren variant, jullie favoriet is absoluut goud!

 

Op 1:

Drops of jupiter! Nog steeds niet weg te denken van de eerste plek! Ook in zilver! Maar goud is niet te verslaan!

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!