Top 3 april

Top 3 april

Een nieuwe binnenkomer op nummer 3! Het zonnetje laat zich langzaam al wat meer zien gelukkig, tijd voor nieuwe oorbellen!! Er zijn afgelopen week weer veel nieuwe oorbellen in de shop gezet ook in vrolijke zomerkleuren, maar voor nu gaan we even terug naar de maand april!

Kijken jullie mee naar de top 3 van april?

 

Op 3:

Have you ever seen the rain zilver

Een nieuwe nummer 3! We hebben deze leuke hangers sinds vorige week ook in goud maar de zilveren uitvoering heeft deze maand de top 3 gehaald!


Op 2:

fields of gold

Een superleuke druppelhanger, ook verkrijgbaar in zilver maar de gouden variant deze maand op nummer 2:

 

Op 1:

Drops of jupiter! Ongelooflijk populair! Ze blijven maar op nummer 1 staan, deze maand werden ze toch op de voet gevolgd door de nummer 2 maar ze wisten de eerste plek te behouden!

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!