oorbellen libelle

Symbolen en hun betekenis deel 2

De betekenis van symbolen deel 2

We zien vaker leuke bedels bij sieraden maar wist je dat deze symbolen vaak ook een betekenis hebben? En welk symbool is nou het leukste om cadeau te geven? In ons vorige blog kwamen er al een aantal symbolen langs, maar we hebben er nog meer!

 

Veertje

Het veertje staat symbool voor kracht, moed en zelfbewustzijn. Maar wist je dat elke veer een andere betekenis heeft? Het ligt er maar net aan van welke vogel deze is. Wij hebben verschillende oorbellen met veertjes, maar kunnen ook altijd een custom paar voor je maken!

Libelle

De libelle heeft meerdere betekenissen, de meest genoemde is speelsheid en verandering. Ze zijn perfect om cadeau te geven aan iimand die een nieuwe start maakt, op welk gebied dan ook. Vaak wordt bij de betekenis van de libelle ook gedacht aan geluk, welvaart, harmonie en reinheid.

Klavertje 4

Het symbool voor geluk, en daarmee ook een perfect symbool om cadeau te geven, aan jezelf of iemand anders. Geluk is de algemene betekenis van het klavertje 4 maar wist je dat de 4 blaadjes eigenlijk allemaal een aparte betekenis hebben? Ze staan voor voorspoed, vertrouwen, liefde en geluk.

Schelp

Leven, liefde en vruchtbaarheid dat is kort samengevat de betekenis van de schelp. Er komen in onze zomercollectie natuurlijk meerdere oobellen met schelpjes. Wil jij als eerste weten wanneer de zomercollectie online staat? Meld je dan nu aan voor Suzies Mail.

Hamsa handje

Het hamsa handje brengt de eigenaar goedheid, geluk, vruchtbaarheid, overvloed en een goede gezondheid. Het fatima handje kan worden gedragen met de vingers naar boven of naar beneden.

 

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!