Mijn persoonlijke favorieten

Mijn persoonlijke favorieten

Mijn persoonlijke favorieten

Oorbelfan!

Als je een oorbellenwebshop hebt, is het natuurlijk ook wel handig als je gek bent op oorbellen! En gelukkig is dat bij mij absoluut het geval! Natuurlijk ook lastig want ik wil alles zelf hebben en het gebeurt regelmatig dat bestelde oorbellen in eerste instantie de webshop niet halen omdat ik ze zelf meteen wil hebben. De meeste oorbellen probeer ik in de webshop uit met 1 of 2 paar op voorraad.

Voor mij maakt de basiskleur niks uit. Ik draag zowel goud als zilver maar ook rosé mag zeker niet ontbreken aan mijn rekje, dat overigens overvol begint te raken want mijn motto is: oorbellen heb je nooit genoeg! Al denk ik dat goud hier het meest gedragen wordt.

Maar welke draag ik nou echt het allermeest?

Times like these

Deze hangers vind ik echt super! Makkelijk te combineren maar zowel bij casual als bij iets chiquere outfits zijn ze gewoon perfect!

Kleur

Mijn kledingkast hangt vol met oudroze, armygroen en mintgroen. Daarnaast draag ik ontzettend graag zwart. Deze hangers worden dus altijd gedragen bij mijn roze outfits.

Heb jij nou een bepaalde kleur veel in je kast of zoek je gewoon oorbellen in 1 bepaalde kleur? Laat het me dan weten dan ga ik met je op zoek naar de perfecte oorbel, of ik maak een custom paar voor je!

Nog meer kleur

Ook bij de ruime collectie groen mijn kast heb ik natuurlijk het perfecte hangertje en dat is deze.

Groot

De grotere hangers droeg ik eerst best weinig. Als je eenmaal begint met dragen ben je er zo aan gewend en tegenwoordig draag ik deze ook gewoon ontzettend vaak. Ik hou dan ook ontzettend van de bohemian style oorbellen.

Ringetjes

En dan natuurlijk nog de ringetjes! Ik liet de gekleurde steentjes al zien maar de leuke muntjes vind ik ook een absolute musthave voor iedere oorbelfan!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!