Top 3 Juli

Top 3 Juli

We zitten alweer in augustus, hopelijk heeft iedereen een leuke vakantie (gehad) of binnenkort vakantie. Ben jij ook benieuwd wat de top 3 van Juli is? Leuk dat je weer meekijkt!!

 

Op 3:

Sunny afternoon! Ook deze elegante hangers zijn onverminderd populair, hoewel ze hun tweede plek aan een andere mooie hanger hebben moeten afgeven. Sinds kort hebben we ze ook in zilver maar op dit moment is goud echt de meest bestelde kleur!

Op 2:

About a girl! Een nieuwe binnenkomer en meteen op nummer 2! Ook deze mooie hanger hebben we sinds kort in het blauw maar op dit moment is de mooie roze nog jullie favoriet! Een prachtige hanger voor een avondje uit!

Op 1:

Drops of jupiter! En daar zijn ze weer op hun eerste plek! Vanaf de eerste dag dat wij een oorbellenwebshop werden, de meest bestelde oorbel! En ook deze is er nu in het zilver maar goud is absoluut jullie favoriet.

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!