Top 3 augustus

Top 3 augustus

We zitten alweer in september, voor de meeste mensen is de grote vakantie alweer voorbij, ik hoop dat iedereen het heel fijn heeft gehad en weer helemaal klaar is voor een nieuw jaar! En natuurlijk kun je het jaar niet beter starten dan met een paar nieuwe oorbellen! En misschien kies jij wel een exemplaar uit onze top 3 van augustus? Eigenlijk is deze vrijwel gelijk aan de top 3 van juli dus ik kan wel zeggen dat dit al een tijdje jullie favorieten zijn!

Op 3:

About a girl! Deze mooie hanger hebben we sinds kort in het blauw maar op dit moment is de mooie roze nog jullie favoriet! Een prachtige hanger voor een avondje uit! Inmiddels hebben we deze mooie hangers ook in verschillende andere kleuren en natuurlijk kan ik altijd een andere kleur voor je maken!

Op 2:

Sunny afternoon! Ook deze elegante hangers zijn onverminderd populair, hoewel ze eerst hun tweede plek aan een andere mooie hanger hebben moeten afgeven, jebben ze deze plek gewoon weer teruggepakt deze maand! Sinds kort hebben we ze ook in zilver maar op dit moment is goud echt de meest bestelde kleur!

 

Op 1:

Drops of jupiter! En daar zijn ze weer op hun eerste plek! Ze zijn niet weg te slaan deze gouden druppel oorbellen! Vanaf de eerste dag dat wij een oorbellenwebshop werden, de meest bestelde oorbel! En ook deze is er nu in het zilver maar goud is absoluut jullie favoriet.

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!