Kinderoorbellen Het leukste cadeau voor kleine meisjes

Kinderoorbellen Het leukste cadeau voor kleine meisjes

Het leukste cadeau voor kleine meisjes

Oorbellen voor de allerkleinste oorbelfans

Als klein meisje vind je het helemaal geweldig om oorbellen te hebben, ik kan het weten want ik was er zelf ook ooit een. En hoewel de keuze destijds niet echt groot was, ik dat nu even helemaal anders!

Natuurlijk had ik vroeger de leuke lieveheersbeestjes en toen ik deze zag, moesten ze uiteraard in onze kinderoorbellen collectie opgenomen worden, wat heb ik vaak gehoord: ‘Oooh wat leuk die had ik vroeger ook’
Heb jij ze vroeger ook gehad? Dan shop je ze nu ook bij ons voor jouw kleine meid.

(Huis)dieren

De meeste kindjes hebben wel een favoriet dier. Of dat nu hun huisdier is of een ander dier dat ze gewoon heel leuk vinden, wij hebben het allemaal! Een erg populair cadeau voor meisjes zijn unicorn oorbellen.

 

Maar ook alpaca’s doen het heel goed!

Voor elke gelegenheid zijn onze kinderoorbellen het perfecte cadeau, zoek je iets voor een verjaardag, communie of de feestdagen? Met deze leuke kinderoorbellen zit je helemaal goed!
Een altijd goed oorbel onder de kinderoorbellen zijn ook de huisdieren, een hondje of konijn? Wij hebben er oorbellen van! Superleuk toch!? En mis jij nog een oorbel of (huis)dier oorbel? Laat het ons gerust weten dan gaan wij op zoek en bestellen deze gewoon mee met de volgende bestelling!

Sport of hobby

Een meisje dat voetbalt vindt het natuurlijk geweldig om voetbal oorbellen te hebben! Het meest populair zijn de hartjes voetballen maar we hebben ook gewone voetbal oorbellen!

Voor een kleine ballerina, of een gitaar meisje shop je ook het leukste cadeau bij ons!

 

Handig om te weten over onze kinderoorbellen

Onze kinderoorbellen shop je altijd het tweede paar met korting! 1 paar kost € 12,95 en voor 2 paar betaal je € 21,95 deze korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje als je 2 paar shopt.
De kinderoorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en zullen daarom vrijwel nooit klachten geven voor de kleine kinderoortjes, het is verstandig om vooral op jonge leeftijd oorbellen van 925 sterling zilver te dragen.
Mis je nog iets in onze kindercollectie? Laat het dan gerust weten en wij doen om best om dit zo snel mogelijk toe te voegen aan onze collectie 925 sterling zilveren kinderoorbellen! Ook voor alle andere vragen over onze kinderoorbellen of onze shop, aarzel niet en mail ons:
info@littlesuzies.nl

Voor onze hele collectie kinderoorbellen kijk je hier! Veel shopplezier!