Symbolen en hun betekenis deel 1

Symbolen en hun betekenis deel 1

De betekenis van symbolen

We zien vaker leuke bedels bij sieraden maar wist je dat deze symbolen vaak ook een betekenis hebben? En welk symbool is nou het leukste om cadeau te geven?

Ster

De ster staat algemeen bekend als symbool voor het volgen van dromen. De 5 punten van een ster staan ook symbool voor de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) of de 5 zintuigen (horen, voelen, proeven, ruiken en zien). Wij hebben verschillende oorbellen met sterren, maar kunnen ook altijd een custom paar voor je maken!

Hartje

Misschien wel het meest gebruikte symbool ter wereld, het hart staat symbool voor de liefde, het perfecte symbool om cadeau te geven aan jezelf of aan iemand anders. Voor welke hartjesoorbellen ga jij?

Blaadje

Het symbool voor loslaten en groei, een nieuw begin! Naast het hartje is het blad ook een mooi symbool om iemand cadeau te geven die een nieuwe start maakt. Welke blaadjes hangen binnenkort in jouw oren?

 

Vogel

Een vogeltje stijgt op naar nieuwe hoogtes en staat voor vrijheid. Ze zeggen niet voor niets: zo vrij als een vogel. En natuurlijk hebben we ook superleuke oorbellen met vogels.

Druppel

De druppel is absoluut een hot item op dit moment in de webshop maar wist je dat druppels ook een hele mooie betekenis hebben? Ze staan voor zuiverheid en puurheid, denk bijvoorbeeld aan een regendruppel die de aarde weer in balans brengt of een traan van geluk of verdriet. Shop hier alle druppel oorbellen

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!