Collectie in de spotlight: onze pakketten!

Collectie in de spotlight: onze pakketten!

Collectie in de spotlight!

Verrassingspakketten, voordeelpakketten en feestpakketten!

Verrassingspakketten

Je vindt eigenlijk alle oorbellen leuk en zelf vind je het zo lastig om te kiezen! Dan is het verrassingspakket perfect voor jou! Een leuk extraatje is dat je er een zakje thee en/of een heerlijke handgemaakte (troepvrije) zeep bij krijgt!

De thee en zeep mag je ook nog zelf kiezen! Bij de thee heb je keuze uit 3 soorten: aardbei/sinaasappel, cassis of notendroom en de zeep hebben we in jasmijn, kamille, rozen/bergamot, citroen/limoen en geranium roos.

Ook de kleur van de oorbellen mag je zelf kiezen! Daarbij heb je de keuze uit goud, zilver, gemengd (inclusief rosé goud, zwart, brons/koper) of goud en zilver gemengd.

Een echt verwenpakket voor jezelf of iemand anders!

Voordeelpakketten

Onze bestsellers worden vaker samen besteld, daarom hebben we diverse pakketten voor jullie samengesteld met onze best verkochte oorbellen! Vind je een oorbel niet leuk uit het pakket? Stuur me dan even een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen! Meestal kun je dit setje gewoon ruilen voor een ander setje en de voordeelprijs behouden!

Verschillende kleine pakketten

Wil je alleen een zeep bij je oorbellen? Hou je niet van zeep maar wel heel erg van thee? Of zo'n superleuk hartje om op te spelden? We hebben verschillende kleine pakketten waar je zelf een leuk extraatje bij kan kiezen! Ook hebben we regelmatig een leuk pakketje met een armbandje of een armbandensetje!

Los bestellen

De leuke extraatjes die je in onze pakketten vindt, zijn ook allemaal los te bestellen! Vind jij het te spannend om een verrassingspakket te bestellen maar wil je wel graag de zeep of thee? Dat kan! Ook de hartjespins en sieradenschaaltjes zijn gewoon los te bestellen!

Deze artikelen zijn allemaal afkomstig van webshops waar ik zelf groot fan van ben!

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!