Collectie in de spotlight: mix & match collectie

Collectie in de spotlight: mix & match collectie

Collectie in de spotlight!

Mix & match erop los!

Nieuwe collectie

Ik kreeg vaker de vraag of ik de ringen of steentjes ook los verkocht. Uiteraard kon dat en maakte ik voor de desbetreffende klant een apart artikel aan. Nu was de vraag eigenlijk zo groot dat ik besloot er een nieuwe collectie van te maken, de mix & match collectie!
Hoe werkt het?

Basis oorbellen

De steentjes en bedels passen perfect op onze basis oorbellen! Je hebt de keuze uit verschillende maten en materialen, bijvoorbeeld stainless steel of 925 sterling zilver, zodat er voor iedereen een geschikte basis oorbel is. Uiteraard blijven we onze collecties steeds aanvullen en natuurlijk mag je me ook altijd mailen als er nog iets ontbreekt wat je graag zou willen hebben.

Steentjes

De steentjes hebben we in ontzettend veel kleuren en ook deze worden regelmatig aangevuld. Zo match je een steentje met alle outfits uit je kledingkast, terwijl je er maar 1 paar oorbellen voor nodig hebt! Hoe handig is dat? Kies voor een multicolour steentje voor een rustige outfit of ga voor een effen kleur voor een drukkere outfit! Je kan gewoon alle kanten op!

Bedeltjes

Ook hebben we bedeltjes voor de basisringen. Zoek je ergens in de shop een bedeltje dat je graag los zou willen bestellen voor aan je ringen? Mail me dan even, dan kijken we naar de mogelijkheden!