Voor de allerliefste mama

Voor de allerliefste mama

Voor de allerliefste mama!

Er is maar 1 plek voor het ideale cadeautje voor Moederdag!

En dat is natuurlijk Little Suzies! Want voor elke mama hebben wij wel iets leuks..

Cadeaupakketten

Wij hebben een aantal leuke pakketten voor jullie samengesteld, zo shop je het perfecte cadeau voor jouw mama! Het goedkoopste pakket heb je al vanaf slechts € 14,50!

De pakketten zijn helemaal naar wens aan te passen, je mag zelf kiezen welke oorbellen je erbij zou willen hebben, en kom je er niet uit? Aarzel niet om dan mijn hulp te vragen, stuur een mailtje naar info@littlesuzies.nl of stuur me een DM of WhatsApp bericht!

Een cadeautje of pakket rechtstreeks naar jouw moeder sturen, ook dat kan natuurlijk! Vul dan bij afleveradres het adres van jouw moeder in en ik stuur het pakketje rechtstreeks naar jouw mama en schrijf op de doos dat het pas op 9 mei open gemaakt mag worden! Een persoonlijke boodschap van jou schrijf ik in mijn mooiste handschrift op het kaartje dat je shopt bij de cadeaupakketten!

Let op, bestel op tijd, dit zijn altijd enorm drukke tijden bij de post!

Hartjespins of een leuke sleutelhanger

Een superleuk paar oorbellen en een hartjespin of sleutelhanger erbij? Kan het nog leuker? Je kiest zelf welk kleurtje perfect is voor jouw moeder! Houdt ze van glitter of ga je voor een spiegelende pin? Het kan allemaal! Of ga je voor zo’n leuke hartjes of diamant sleutelhanger met haar favoriete oorbellen erbij?

Pakketten met armbandjes

Toen wij nog geen oorbellenwebshop waren, verkochten wij ook leuke armbandjes. En hoewel ik superblij ben dat we een oorbellenwebshop zijn geworden mis ik het wel nog om armbandjes voor jullie te maken, daarom een aantal setjes oorbellen met superleuke, handgemaakte armbandjes!

Cadeaubon

Kom je er niet uit, of vind je het gewoon lastig om voor iemand anders oorbellen te kiezen? Ga dan voor onze cadeaubon! We sturen deze mooi verpakt op of je gaat voor onze digitale variant die je binnen enkele minuten in je mailbox krijgt, je print deze zelf uit, pakt deze mooi in en daar is je cadeau! Ideaal ook als je ietsje te laat bent met een Moederdag cadeau shoppen!

Tot slot

Hier vind je alle cadeau tips voor jouw moeder nog eens op een rijtje. Wil je zelf zo'n leuk Little Suzies cadeautje? Stuur de link dan door naar degene die jouw cadeautje moet shoppen!

Wij wensen iedereen een fijne Moederdag, is het voor jou om een bepaalde reden een hele moeilijke dag, dan wensen wij jou veel sterkte op deze dag, weet dat er mensen zijn die aan jou denken..