Top 3 september

Top 3 september

We zitten alweer in oktober. De zomer is nu echt voorbij. Gelukkig zijn oorbellen altijd te dragen en hebben wij de afgelopen weken een hele nieuwe collectie online gezet. Hierdoor zij er 2 nieuwe binnenkomers. Drops of Jupiter laat zich echter nog altijd niet van zijn eerste plekje verdrijven en blijft onze absolute nummer 1.

Op 3:

these days

Deze nieuwe binnenkomer hadden we al in goud maar nu stormt de zilveren ineens de top 3 binnen! 

Op 2:

times like these

Een hele nieuwe oorbel, en zo populair dat hij op dit moment is uitverkocht, geen zorgen ik ga zorgen dat er nieuwe voorraad komt dus stay tuned!

 

Op 1:

Drops of jupiter! Wat kan ik nog zeggen over deze mooie druppels, ze zijn werkelijk niet aan te slepen! Je shopt ze ook in het zilver maar goud is absoluut jullie favoriet.

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!