Top 3 oktober

Top 3 oktober

We zitten alweer in oktober. De zomer is nu echt voorbij. Gelukkig zijn oorbellen altijd te dragen en hebben wij de afgelopen weken een hele nieuwe collectie online gezet. Hierdoor zij er 2 nieuwe binnenkomers. Drops of Jupiter laat zich echter nog altijd niet van zijn eerste plekje verdrijven en blijft onze absolute nummer 1.

Op 3:

Drops of jupiter zilver

Deze hebben al eens in de top 3 gestaan maar waren een tijdje eruit, nu zijn ze weer terug! Op 3:

 

Op 2:

Roller coaster

Deze top 3 alleen maar all time favorites, zo ook deze leukerds op nummer 2, we hebben ze ook in zilver maar deze maand op nummer 2:

 

Op 1:

Drops of jupiter! Benieuwd wanneer er een nieuwe nummer 1 gaat komen, deze hangers staan al sinds de start op nummer 1: 

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!