Top 3 mei

Top 3 mei

Top 3 mei

 

En daar is weer een nieuwe maand! Deze maand bestaan wij 4 jaar en hebben we een leuke feestactie! Actie gemist? Meld je hier aan voor Suzies mail, dan mis je niets meer! 
Wat waren wij blij dat we de druppels weer konden bestellen! En in de top 3 is duidelijk te zien dat jullie ze ook heel erg gemist hadden in de shop want wat vliegen ze de deur uit!

Kijk je mee naar de top 3 van mei?

Op 3:

Drops of Jupiter zilver.
We begonnen in december met de nieuwe webshop en meteen was duidelijk dat druppeloorbellen enorm populair zijn, deze leuke hangertjes waren er eerst alleen maar in goud maar al gauw kwam er een aantal keer de vraag of ik ze ook in het zilver had. En jullie weten dat ik daar dan ook mijn uiterste best voor doe, dus ze zijn er nu ook in het zilver!

Op 2:

Drops of Jupiter.
En op de tweede plek van mei staat de nummer 3 in het goud! Sinds de lancering van de nieuwe shop is dit de absolute bestseller geweest kan ik wel zeggen! 

Op 1:

Feeling good.
Nog een mooie nabestelling kon ik doen met deze lange hangers met bohemian bedel, vind je ze leuker op een ringetje? Dat shop je hier!

Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!