Top 3 maart

Top 3 maart

Voor het eerst een bijna exact dezelfde top 3 dan vorige maand! Heb je de top 3 afgelopen maand gemist? Dan nu een nieuwe kans!

Kijken jullie mee naar de top 3 van maart?

 

Op 3:

Drops of jupiter zilver

Maar dan met een 925 zilveren oorhaakje, een goede oplossing voor mensen die gevoelig zijn voor metaal. Wist je dat je bij ons alle oorbellen kan bestellen met een zilveren oorhaakje? Klik hier voor meer informatie.

Op 2:

fields of gold

Een feestelijk hangertje, denk aan de paasdagen die eraan komen! Op sommige momenten haalt deze mooie oorbel zelfs onze nummer 1 in maar het is nog niet gelukt om dit een maand vol te houden, ook verkrijgbaar in zilver maar de gouden variant deze maand op nummer 2:

 

Op 1:

Drops of jupiter! Benieuwd wanneer er een nieuwe nummer 1 gaat komen, deze hangers staan al sinds de start op nummer 1 maar ze zijn dan ook superleuk: 

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!