Top 3 juni

Top 3 juni

We zitten alweer in juli, en dan gaan we weer kijken wat de top 3 van juni was! Ben jij ook zo benieuwd?

Op 3:

Feeling good! Vorige maand nog de nummer 1 maar deze maand zijn de mooie feeling good hangers gezakt naar de 3e plek. Nog steeds zijn ze razend populair en dat komt ook door de gewilde kleur rosé goud in combinatie met de mooie bohemian bedel. Een mustave voor de lange zomeravonden die eraan komen.

Op 2:

Sunny afternoon! Ook deze elegante hangers zijn onverminderd populair. Sinds kort hebben we ze ook in zilver maar op dit moment is goud echt de meest bestelde kleur!

Op 1:

Drops of jupiter! En daar zijn ze weer op hun eerste plek! Vanaf de eerste dag dat wij een oorbellenwebshop werden, de meest bestelde oorbel! En ook deze is er nu in het zilver maar goud is absoluut jullie favoriet.

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!