Top 3 januari

Top 3 januari

 

De eerste maand van het jaar zit er alweer op. De dagen beginne heel langzaam weer iets langer te worden en de drops of jupiter vliegen nog steeds de deur uit. Helaas blijft de top 3 een beetje saai op deze manier haha!!

Kijken jullie mee naar de top 3 van januari?

Op 3:

fields of gold

In december hebben ze bijna onze bestseller drops of jupiter verslagen maar het is ze net niet gelukt, ook verkrijgbaar in zilver maar de gouden variant deze maand op nummer 3:

Op 2:

 

Drops of jupiter zilver

Erzijn soms dagen dat ze de gouden variant inhalen, echter over de hele maand gezien lukt het deze zilveren mooierds niet. Ga jij voor goud of zilver?

 

Op 1:

Drops of jupiter! Benieuwd wanneer er een nieuwe nummer 1 gaat komen, deze hangers staan al sinds de start op nummer 1: 

Superleuk dat je weer mee hebt gekeken naar onze top 3! Graag tot de volgende!

 

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!