Top 3 februari

Top 3 februari

Top 3 februari

 

We zitten alweer in maart! De lente komt eraan, en dat betekent mooie frisse voorjaarskleuren. Maar welke oorbellen waren nu jullie favoriet van februari?

Op 3:

Every teardrop is a waterfall. Na het grote succes van onze drops of jupiter oorbellen, kiezen jullie weer een druppel oorbel. Every teardrop is a waterfall heeft een iets chiquere afwerking en kan daarom ook perfect gedragen worden bij een avondje uit of een heerlijk etentje buiten de deur.

Op 2:

Onze prachtige rose goud hanger feeling good. De naam zegt het al, echte feelgood oorbellen en al sinds de opening van de webshop groot favoriet deze mooie elegante hanger met boho bedel. En vind jij deze hanger te lang maar de bedel wel heel mooi? Of vind je een andere bedel mooier aan het lange haakje? Je mag me altijd mailen en meestal kan ik de oorbellen gewoon naar wens voor je aanpassen!

Op 1:

Een nieuwkomer en al meteen op 1: come away with me. De korte hangertjes zijn ook vaak besteld door jullie, dit komt natuurlijk omdat ze super handig zijn om iedere dag te dragen bij je dagelijkse bezigheden en ook weer supermakkelijk te combineren, heb jij ze ook al aan je collectie toegevoegd?