Nieuwe edelsteen collectie

Nieuwe edelsteen collectie

Heb jij ze al gezien?

Sinds een tijdje zie je ze overal: kettinkjes die je als oorbel draagt. Je trekt ze door je oorgaatje totdat ze op jouw perfecte hoogte zitten en aan de achterkant zit de andere helft van je kettinkje, superleuk!! Nu hebben wij bij Little Suzies deze leukerds met een edelsteentje eraan. Die wil je toch gewoon hebben!?

Van edelstenen wordt gezegd dat ze een ondersteunende werking hebben. En, ondanks dat dit nooit wetenschappelijk is bewezen, vond ik het wel leuk om eens te kijken welke werking dit is bij de mooie steentjes uit onze collectie. Kijk je mee?

Dalmatiër Jaspis

De dalmatiër jaspis werkt sterk beschermend tegen onder andere negatieve straling. Het kan depressies en nachtmerries verminderen en brengt je hoofd tot rust bij piekeren.

Rozenkwarts

Een van de meest bekende edelstenen is rozenkwarts, prachtig door haar zachte uitstraling. De rozenkwarts steen staat voor liefde, vooral voor jezelf. Het opent je hart om liefde te geven en ontvangen. De rozenkwarts vergroot je zelfvertrouwen, eigenwaarde en bevordert empathie.

Jade (zwart)

Zwarte jade werkt reinigend en beschermend en zorgt voor harmonie. Het beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen heeft een prachtig luxe uitstraling.

Aventurijn

De aventurijn werkt kalmerend en harmoniserend, helpt bij het terugvinden van controle en verwezenlijken van doelen. Daarnaast helpt de aventurijn bij misselijkheid en tegen negatieve emoties en gevoelens.

Sodaliet

De sodaliet bevordert logica en intuïtie maar ook harmonie en samenwerking. Daarnaast werkt sodaliet gunstig op het emotionele evenwicht en tegen angsten en fobieën. Sodaliet bevordert zelfrespect.

Aquamarijn

Aquamarijn haalt de positieve kwaliteiten in iemand naar boven, bevordert intuïtie en zelfexpressie. Daarnaast werkt deze mooie lichtblauwe steen kalmerend en stress verminderend en is een perfecte steen om te gebruiken bij meditatie.

Gouden obsidiaan

Een sterk reinigende steen is gouden obsidiaan. Hij helpt gebeurtenissen uit het verleden een plek te geven en zorgt voor doorzettingsvermogen en het bereiken van doelen.

Dit waren alle edelsteen hangers uit de nieuwe ketting collectie. Zoals eerder vermeld vind ik edelstenen vooral heel mooi om mee te werken maar de daadwerkelijke werking van edelstenen is nooit wetenschappelijk bewezen. Vind je dit nu wel heel interessant en wil je er meer over weten? Dan verwijs ik je graag naar Melany van Beau accessoires, een echte edelsteen expert!

En dit wil je nog weten over Little Suzies!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellenzilveren oorbellenrose gouden oorbellenlange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!