Nieuw: het oorbellenabonnement en het verrassingspakket

Nieuw: het oorbellenabonnement en het verrassingspakket

Nieuw bij Little Suzies

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! En daarom vinden we het leuk om vrolijke nieuwe dingen voor jullie te maken. Daarom vanaf nu 2 nieuwe leuke producten!

Nieuw zijn de verrassingsbox en het oorbellenabonnement!
Hou jij van een leuke verrassing? En kun je vaak niet kiezen tussen alle leuke oorbellen? Dan is het oorbellenabonnement of het verrassingspakket echt iets voor jou!

Oorbellenabonnement

Je hebt al een paar keer gezocht naar nieuwe oorbellen maar je vindt ze eigenlijk allemaal leuk en kan echt niet kiezen. Jouw motto is oorbellen heb je nooit genoeg! Dan is dit oorbellenabonnement echt iets voor jou! Elke maand een verrassingspaar in je brievenbus en dat tegen een ontzettend leuke korting. Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting! Durf jij het aan?

Vind je een paar niet mooi of past het niet bij jou? Dan heb je alvast een mooi cadeautje om aan je moeder, zus of (beste) vriendin te geven! Beter kan niet toch?

Verrassingspakket

Jij wilt niet elke maand een paar oorbellen maar gewoon een heleboel ineens! Dan is het verrassingspakket iets voor jou! Je ontvangt oorbellen met een minimale waarde van € 55,-. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kan kiezen, en als extra cadeautje een heerlijke zeep van Only soap by Rose twv € 3,95. Only soap by Rose heeft heerlijke zelfgemaakte zepen, duurzaam gemaakt en zonder troep! Dus beter voor het milieu maar ook voor jezelf, ik ben fan!

Ook nog leuk om te weten!

Little Suzies is de vrolijkste oorbellenwebshop die er is! Gouden oorbellen, zilveren oorbellen, rose gouden oorbellen, lange en korte oorbellen, bij ons vind je alles! Ook mooie opbergers voor je oorbellen zoals oorbellenrekjes en sieradenschaaltjes. Bestel je een cadeautje bij ons, kijk dan vooral ook eens naar de leuke kaartjes of cadeaulabels om toe te voegen aan je bestelling of verstuur rechtstreeks en zet bij de opmerkingen welke tekst ik voor jou op het kaartje mag zetten. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu in voor Suzies Mail en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen.
Mis jij nog iets in de webshop? Laat het ons dan ook weten!