Draag oorbellen volgens de laatste trends en modekleuren

Draag oorbellen volgens de laatste trends en modekleuren

Shop de leukste oorbellen in de nieuwe lente/zomerkleuren van 2022!
Het belooft weer een leuk modeseizoen te worden als je de nieuwe trendkleuren bekijkt. Van hot pink tot geel en van appeltjes groen tot verschillende kleuren blauw. Ook is denim weer helemaal hot dit seizoen!
Heeft Little Suzies dan ook oorbellen in deze leuke kleuren? Yes die hebben wij!

Dandelion

Een leuke combinatie van geel en hot pink vind je bij onze dandelion oorbellen. De leuke bedel van de (pluisjes)paardenbloem maken deze leukerds helemaal af. En wat nog een leuke trend is: 2 verschillende oorbellen dragen! Deze set shop je dus in roze of geel, maar er is ook een set beschikbaar met 1x roze en 1x geel! Hoe leuk is dat?

Just fly dragonfly

De libelle(bedel) staat symbool voor een nieuw begin (verandering) maar geluk, welvaart en harmonie worden ook vaak genoemd als symbolische betekenis van dit mooie insect. Onze just fly dragonfly oorbellen, in de trendkleuren bruin en petrol, zijn dus ook perfect om cadeau te doen.

 

Druppeloorbellen

Bij de denim trend passen druppel oorbellen perfect! En wij hebben ze in alle soorten, kleuren en maten dus jouw favoriete paar zit er altijd bij! Ze vliegen werkelijk de shop uit, dus twijfel ook niet te lang want dit jaar kan je gewoon niet zonder druppels in je oren.

 

Paars

Nog een kleur die je veel gaat zien is paars. Een mooie oorbel met de prachtige amethist edelsteen is de purple velvet roses. De amethist staat voor bescherming en ontspanning en zorgt voor innerlijke rust en harmonie.

Een andere prachtige set met paars is de white roses. Een lange hanger met paars kraaltje en een wit roosje. Het druppelvormige bedeltje maak deze oorbel helemaal af!

 

Zachtroze

Naast de felle hot pink, zie je ook het zachtroze terugkomen. Een perfecte oorbel met zachtroze is de rozenkwarts. We hebben diverse uitvoeringen van de rozenkwarts oorbel.

 

Geen rozenkwarts maar wel de mooie zachtroze kleur vind je in deze leuke ringetjes van crystal glass.

 

Met deze tips kun je weer helemaal gestyled de lente en zomer in! Zie jij oorbellen die je liever in het zilver of goud hebt? Of zie je een kraaltje of steentje dat je liever in een andere kleur zou willen hebben? Aarzel niet om mij te mailen want ik doe mijn uiterste best om jouw perfecte paar te maken!