De beste cadeaus voor de feestdagen!

De beste cadeaus voor de feestdagen!

 

Met onze giftguide heb je zo je cadeaus bij elkaar!

Oorbellen

Uiteraard shop je de leukste oorbellen bij ons! Oorbellen zijn natuurlijk een heel persoonlijk cadeau en je moet goed weten waar iemand van houdt. Wat eigenlijk altijd goed is is een symbolische oorbel, bijvoorbeeld met een libelle, die staat voor transformatie en aanpassingsvermogen, een vlinder, die staat voor verandering, of een hartje dat natuurlijk staat voor liefde!

Ook eigenlijk altijd goed is een geboortesteentje, elke maand heeft een geboortekleur en deze hebben wij nu in onze nieuwe geboortesteencollectie! Een superleuk cadeau om te geven!

Hartjespin

Ik ben helemaal fan van deze lieve hartjespins! En uiteraard ook een superlief cadeau om aan iemand te geven! Ga je voor de glitter variant? Of vind jij de normale versie leuker? Of wat vind je van de superleuke spiegelende hartjes! Een lief klein cadeautje, perfect voor een surprise of klein cadeautje voor erbij! En natuurlijk kun je ze ook shoppen in een leuk pakketje met jouw favoriete paar oorbellen erbij!

Pakketten

Onze pakketten zijn razend populair! Waar er best vaak gekozen wordt voor een verrassingspakket met thee of zeep, gaat een ander weer voor zekerheid en kiest liever zelf de oorbellen uit. Alles is helemaal prima natuurlijk. Heb ik een pakket samengesteld en zit er net een oorbel in die je niet leuk vindt? Mail me dan even want meestal kan ik deze gewoon omwisselen voor je!

Kinderoorbellen

Ook voor onze kleinste oorbelfans shop je een leuk cadeautje bij ons! Wat dacht je van deze ontzettend lieve kinderoorbellen? Het zijn stekertjes van 925 sterling zilver en het tweede paar shop je altijd met korting, deze wordt automatisch verrekend bij de check-out!

 

Sieradenschaaltjes

Zoek je een lief klein cadeautje? Dan moet je onze sieradenschaaltjes hebben! Shop je zo’n leuk hartje? Of een handgestipt uniek schaaltje, met liefde voor jullie gemaakt!

Cadeaubon

Oorbellen zijn hele persoonlijke sieraden, vind je het toch lastig om voor iemand anders te kiezen? Shop dan een cadeaubon! Ze worden altijd heel mooi verpakt opgestuurd of je kiest voor een digitale bon die vanzelf binnen enkele minuten in je mailbox zit! Print de bon uit en pak deze zelf mooi in, vooral superhandig als je een beetje laat bent met het shoppen van je cadeautjes.

Kaartjes en cadeau labels

Heb je je keuze gemaakt? Vergeet niet om een kaartje of cadeau label toe te voegen aan je bestelling, dat maakt het cadeautje weer helemaal af!

En hebben jullie onze kaartjes voor de feestdagen al gezien? Die mag je echt niet missen!

Fijne feestdagen allemaal!!